Geregeld

28 januari 2025 - Groningen, Nederland

Woensdag 22 januari had ik een intake gesprek in het AmC. Het was een enorm fijne bespreking met een geïnteresseerde arts, dr Kolff. Een vrouw van mijn leeftijd met ook 2 Kids van Max' en Bodhi's leeftijd. Zwaar onder de indruk van mijn verhaal.  Maar daar kwam ik natuurlijk niet voor, ik had mijn zinnen gezet op de hyperthermische behandeling. Op internet al van alles gelezen over de meerwaarde ervan (Waarom wist ik dit niet eerder??)

Als dit niet zou lukken, ivm exclusie criteria van het onderzoek of een té lange wachttijd, had ik al een plan B bedacht bij een commercieel bedrijf. Maar gelukkig blijkt dat niet nodig, alles zit mee.

Vandaag werd ik gebeld voor de laatste vragen en de planning. Direct na de vakantie starten! Perfect!

En het goede nieuws is dat op de CT scan die gelijk gemaakt is nu niets meer te zien is! Een beetje reactie in de recente snijwonden, wat bestralingsschade op de longwand. Maar verder niets!!! Alles is normaal.  Langs het borstbeen en langs het sleutelbeen is niets te zien. Godzijdank. Dat biedt hoop voor de PeT scan die in april gepland staat.

Nu een hotel boeken in Amsterdam. Pittig voor iedereen, maar ik ga met veel vertrouwen dit doen.  En probeer af en toe de jongens over te laten komen, hotelletje met Mama.  En hopelijk kunnen jullie ook een keertje komen of we zien elkaar in t weekend.  ( van deze bestraling met hyperthermie schijn je wel erg moe te worden, dus even aanzien ook)

Zover de update.

Nu eerst een weekje sporten op Fuerteventura.

1. Margriet:
    28 januari 2025
    lieve Sandra,
    Wat goed nieuws dat de CT scan er goed uitzag!
    Hoelang zit je in het hotel in Adam? en welke datum?
  2. Sandra Veenendaal:
    29 januari 2025
    12 februari starten, dan elke werkdag. 23 keer. Dus 4,5 week.
  3. Elisabeth Floor:
    9 februari 2025
    We wensen je veel sterkte de komende periode! Hopelijk heb je kunnen opladen op Fuerteventura! Liefs van Leo en mij!
  4. Annette:
    13 februari 2025
    Sterkte Sandra de komende weken!